Laat uw gegevens na

Uw bericht is succesvol verzonden, bedankt!
Er is een fout opgetreden, probeer het opnieuw alstublieft.

Uw brochure

Er is een fout opgetreden, probeer het opnieuw alstublieft.

Open
ruimtes
en pleinen

Dichtbij
de natuur

Op het
levendige
ritme midden
in de stad

Zalig thuiskomen + zonder stress

Elke dag opnieuw

Troeven van het nieuwe fase

  • Wonen pal in het groen
  • Efficiënt energieverbruik
  • Verkeersluwe buurt
  • Ruime leefterrassen

4%

Gegarandeerd rendement*
* Bruto rendement berekend op de aankoopprijs zonder kosten en belastingen, geldig voor 3 jaar en overeenkomstig de voorwaarden zoals bepaald in een door partijen te tekenen overeenkomst.

Wonen tussen de stad en het Pajottenland

Dompelt u zich graag onder in het actieve leven van de stad, maar heeft u ook nood aan rust en gezelligheid? Als u kiest voor een appartement in Erasmus Gardens, geniet u van rust en een rendabele investering. In deze nieuwe wijk op de grens van de Brusselse binnenstad en het Pajottenland voelt u de stadsvibe, op een boogscheut van het platteland. Eens u hier woont, wilt u nooit meer weg.

Investeer in Erasmus Gardens

  • Een uitgebreid huurderspubliek

  • Parkeren, winkels en restaurants vlakbij

  • Betaalbare investering met hoog rendement

  • Winnaar ‘Best Sustainable Real Estate Project’

De ideale ligging

Tussen Brussel stad en het Pajottenland, dus overal dichtbij, maar toch lekker rustig. Perfect voor wie in Brussel werkt of van het bruisende stadsleven wil genieten, in een mum van tijd staat u in het centrum van de stad. U wil tijd doorbrengen in de natuur? Trek er vanuit de wijk te voet of met de fiets op uit: u staat zó in het prachtige, groene Pajottenland.

Maak een afspraak in ons verkoopkantoor

Had je graag een vrijblijvend gesprek om meer te weten over het project? Of zou je graag de modelappartement willen komen bezichtigen? Boek dan nu uw afspraak met ons team.

Tulpenplein n° 3-5, 1070 Anderlecht

Heel betaalbaar, zeker als je rekening houdt met de goede ligging, zo dicht bij centrum Brussel maar toch slechts 200 meter van de mooie golfbaan met 18 holes. Ik vind het hier top.