/
/

Laat uw gegevens na

Uw bericht is succesvol verzonden, bedankt!
Er is een fout opgetreden, probeer het opnieuw alstublieft.
/
/

Onze partners

Erasmus Gardens is een nieuwe Brusselse wijk in de rand van het Pajottenland. Dit project beantwoordt aan de groeiende behoefte van huisvesting in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en onderscheidt zich door zijn diversiteit, omvang en ambitie.BPI en haar partner Belfius Immo, co-ontwikkelaars van Erasmus Gardens, maken het de toekomstige bewoners mogelijk een evenwicht te vinden tussen stad en platteland. Die visie leverde het project de award “Best Sustainable Real Estate Project Belgium”op.

BPI is een vastgoedontwikkelaar met hoge toegevoegde waarde, met vestigingen in België, Polen en Luxemburg. De onderneming kan bogen op een expertise van ruim 30 jaar en is hoofdzakelijk actief in de ontwikkeling van woningbouw, kantoren, handelsruimtes en dienstenvastgoed.

Belfius Immo NV is een dochteronderneming van Belfius Bank en beschikt over bijna 77,5 miljoen aan eigen middelen die worden gebruikt om door haar klanten opgestarte vastgoedprojecten te financieren op de creditzijde van de balans.